В УАФ назвали ім’я нового головного тренера збірної України

доповнено

Голова комітету  національних збірних УАФ Мирон Маркевич заявив, що новим головним тренером збірної України стане Сергій Ребров.

Про це він сказав у інтерв’ю Meta-ratings.com.ua, опублікованому в суботу, 7 серпня.

“Користуючись нагодою, хочу побажати Сергію Реброву, якого 9 серпня призначать новим головним тренером національної збірної України, успіхів. Він на мою підтримку завжди може розраховувати”, – сказав Маркевич.

Фахівець, який також претендував на посаду головного тренера збірної заявив, що залишає свою посаду в Українській асоціації футболу.

“Я вважаю, що вірою і правдою служив українському футболу п’ять років, займаючи цю посаду в УАФ. За цей час національна збірна України завоювала право виступати у фінальній частині чемпіонату Європи, де фінішувала в вісімці кращих, молодіжна збірна стала чемпіоном світу, успіхів домагалися і збірні інших вікових груп. Однак після закінчення чемпіонату Європи мене все частіше переслідувала думка, що я ще не сказав свого останнього слова, як тренер. Тому і вирішив, що з роботою функціонера пора закінчувати”, – пояснив Маркевич.

Фото: dynamo.kiev.ua

З початку червня 47-річний Сергій Ребров тренує клуб “Аль-Айн” з ОАЕ. На посаді головного тренера збірної України він змінить Андрія Шевченка, який очолював команду з липня 2016 року та вивів національну команду в чвертьфінал Євро-2020.

Загалом, під керівництвом Шевченка українська збірна зіграла 52 матчі і здобула 25 перемог.

Читайте також:
Шевченко залишив посаду головного тренера збірної України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна