Шевченко залишив посаду головного тренера збірної України

 

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко заявив про завершення контракту з Українською асоціацією футболу.

Про це він повідомив у неділю, 1 серпня, у фейсбуці.

“Добіг кінця мій контракт із Українською асоціацією футболу, я провів п’ять років з головною командою країни. Це була наполеглива робота, яка довела, що ми здатні грати в сучасний футбол”, – написав Шевченко.

Андрій Шевченко подякував президенту й виконкому УАФ, а також “кожному гравцеві, кожній людині хто допомагав і був причетний до команди”.

“Велика вдячність всім вболівальникам за підтримку і критику. Разом нам вдалося показати, що наш футбол може бути конкурентним, результативним і цікавим”, – зазначив він.

Як головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів 52 матчі (25 перемог, 13 нічиїх і 14 поразок).

Шевченко вперше вивів напряму збірну України на чемпіонат Європи. У відборі українці перемогли тоді чинних чемпіонів Європи – португальців. На Євро-2020 збірна України вперше в історії дійшла до 1/4 фіналу.

Читайте також:
Андрій Шевченко прокоментував підсумки виступу збірної України на Євро та окреслив майбутнє

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна