Сергій Ребров залишає угорський футбольний клуб “Ференцварош”

 

Угорський футбольний клуб “Ференцварош” оголосив про відставку українського наставника команди Сергія Реброва на тлі чуток про повернення в Динамо влітку 2022 року на аналогічну посаду.

Про прощання з 47-річним фахівцем через три роки після його призначення повідомляє офіційний сайт клубу з Будапешта.

Під керівництвом Реброва Ференцварош тричі ставав чемпіоном Угорщини в трьох сезонах, а також пробивався в груповий раунд Ліги Європи та вперше за 25 років – Ліги чемпіонів.

За інформацією ЗМІ, тренер очолить “Аль-Айн” з ОАЕ перед тим, як влітку 2022 року очолить Динамо, яке днями продовжило з нинішнім своїм наставником Мірчею Луческу контракт до 2023 року.
Відзначається, що Ребров планує працювати в “Аль-Айні” один сезон, після чого замінить румунського тренера в київському клубі, який він очолював у 2014-2017 роках.
Пізніше ЗМІ дізналися, що Ребров претендує на посаду головного тренера англійського Тоттенхема, де виступав як гравець у 2000-2002 роках.

Читайте також:
Сергій Ребров знову став татом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна