МЗС запустить промокампанію про Україну на ВВС, – Кулеба

 

Міністерство закордонних справ 23 серпня 2021 року запустить промокампанію про Україну на британському мовнику ВВС.

Про це в понеділок, 2 серпня, заявив очільник МЗС Дмитро Кулеба на форумі “Україна 30. Імідж України”, презентуючи заходи до Дня Незалежності, передає “Укрінформ”.

“23 серпня ми запускаємо масштабну міжнародну промокампанію про Україну на BBC. Ми залучили міжнародне креативне агентство Saatchi & Saatchi та команду українського відеографа Назара Дороша, які підготували класне промовідео України”, – зазначив він.

Кулеба наголосив, що проєкт розповість “багатомільйонній аудиторії BBC про країну інноваторів, інженерів, винахідників, креативних підприємців”.

Також у співпраці з BBC буде створено спеціальний розділ про Україну, “відкриту для партнерств, інвестицій та міжнародних проєктів”.

“Промокампанія на BBC триватиме аж до листопада, і хоча офіційно день Незалежності уже буде відсвятковано, але насправді свято триватиме в усьому світі”, – зауважив міністр.

Читайте також:
Зеленський презентував програму заходів до 30-річчя Незалежності України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна