У Миколаєві після ремонту спустили на воду рейдовий тральник “Генічеськ” і ракетний катер “Прилуки”

 

У п’ятницю, 30 липня, на Миколаївському суднобудівному заводі, що входить до складу “Укроборонпрому”, спустили на воду після докового ремонту рейдовий тральник “Генічеськ” і ракетний катер “Прилуки” Військово-Морських сил ЗС України.

Як інформує пресслужба концерну, за три місяці фахівці підприємства відновили зовнішню обшивку, гвинто-рульовий комплекс, силові установки, механізми тощо.

Ремонт військових кораблів відбувся у рамках контракту з Міністерством оборони України, всі роботи завершено в обумовлені терміни.

“Завдяки високій професійності та злагодженості дій працівників нашого підприємства завдання виконано якісно та своєчасно. Миколаївський завод й надалі працюватиме для зміцнення обороноздатності України”, – зазначив начальник управління суднобудування та морської техніки Укроборонпрому Вадим Чабан.

Нагадаємо, 1 квітня “Генічеськ” і “Прилуки” зайшли в акваторію Миколаївського суднобудівного заводу.
Для того, щоби рейдовий тральник і ракетний катер потрапили туди, у Миколаєві тимчасово розвели три мости.

Читайте також:
Корабель “Юрій Олефіренко” і катер “Слов’янськ” перейшли море і пришвартувалися в порту Грузії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна