З нагоди 30-річчя Незалежності в Києві відбудеться Міжнародний оборонний інвестиційний форум

 

12 серпня 2021 року відбудеться Міжнародний оборонний інвестиційний форум, присвячений розвитку оборонної промисловості в Україні на період до 2030 року.

Офіційне відкриття Міжнародного оборонного інвестиційного форуму відбудеться 12 серпня о 10-й годині 30 хвилин за адресою: майданчик “Sikorsky Challenge 2021”, Київський політехнічний інститут.

“До участі в Міжнародному оборонному інвестиційному форумі запрошено керівництво держави, члени Кабінету Міністрів України, керівники центральних органів виконавчої влади, Національної академії наук України, вітчизняних та міжнародних об’єднань і організацій, дипломатичний корпус, іноземні інвестори з більш ніж 20-ти країн, провідні експерти та політики, керівники підприємств у сфері оборонно-промислового комплексу”, – повідомляє пресслужба Мінстратегпрому.

У рамках Форуму можна буде ознайомитися з експозицією новітніх досягнень у сфері ОПК, зокрема з продукцією оборонних підприємств і науково-технічними інноваційними розробками закладів вищої освіти.

Організатор: Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України.

Співорганізатори: НТУ «КПІ» ім. Ігоря Сікорського; Міністерство оборони України; Міністерство закордонних справ України; Міністерство освіти і науки України; Державне космічне агентство України; Державний концерн «Укроборонпром»; ГС «Ліга оборонних підприємств України»; ГС «Асоціація виробників озброєння та військової техніки України»; Національна академія наук України.

Форум пройде відповідно до Плану заходів з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31 травня 2021 р. № 583 на виконання указу Президента України Володимира Зеленського «Про відзначення 30-ї річниці незалежності України» від 21 жовтня 2020 року № 459.

Читайте також:
“Меч на нашому полі”: головні цитати з Одеського оборонного форуму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна