Таран назвав провокацією РФ повідомлення про затримку допомоги США Україні

 

Міністр оборони Андрій Таран назвав провокацією Російської Федерації поширені напередодні повідомлення про нібито затримку оборонної допомоги Україні з боку США.

Про це в суботу, 19 червня, інформує пресслужба МОУ.

“Росія веде війну проти нас на всіх фронтах, у тому числі інформаційному… Не дивно, коли так звані «ЗМІ» держави-агресора відпрацьовують завдання з інформаційних операцій. Вони є неприхованою зброєю воєнної машини РФ. Дивує і викликає жаль, коли деякі вітчизняні медіа, у тому числі з тих, що відносять себе до якісних ресурсів, ведуться на провокації”, – заявив Таран.

Він також подякував американським партнерам за “послідовну підтримку” процесу оборонної реформи в Україні, спрямованої на зміцнення обороноздатності держави в умовах російської агресії.

Нагадаємо, 18 червня журналісти видання Politico з посиланням на анонімні джерела в Білому домі заявили, що в адміністрації вирішили призупинити виділення 100 млн військової підтримки Україні, які вирішили додатково надати після стягнення російських військ до кордонів.

Згодом речниця Білого дому Джен Псакі спростувала інформацію про те, що Сполучені Штати Америки вирішили тимчасово заморозити військову допомогу Україні.

Читайте також:
Друга частина безпекової допомоги Штатів ЗСУ: що надали, як використають

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна