Путін прокоментував заяву про “непередбачуваність” політики Росії, згадавши Крим

 

Президент Росії Володимир Путін сказав, що не вважає політику США передбачуваною і згадав у цьому контексті Крим.

Про це він заявив у ході пресконференції в Женеві в середу, 16 червня, коментуючи заяву журналістів про те, що політику Росії вважають непередбачуваною і нестабільною.

“Якщо ви візьмете ситуацію з Україною, Кримом – від цього всі танцюємо. Питається, а що стабільного в тому, що підтримали державний переворот в Україні, коли колишній президент Янукович погодився з усіма вимогами опозиції. Він готовий був по суті піти від влади та місяця через три оголосити нові вибори. Ні, потрібно було зробити кривавий переворот, який призвів до відомих наслідків: південний схід і Крим потім. І ви вважаєте, що ми поводимось непередбачувано? На мій погляд, ми поводимося абсолютно адекватно і передбачувано”, – заявив Путін, якого цитує “Крим.Реалії”.

Він додав, що для того, щоб ситуація була стабільною, потрібно “домовитися про правила поведінки” в усіх сферах: це, за його словами, і кібербезпека, і вирішення питань, “пов’язаних із регіональними конфліктами”.

Читайте також:
Путін знову назвав окупований Крим “сакральним місцем” для РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна