Екссуддя Чаус заявив, що знайшов адвоката в Україні

 

Колишній український суддя Микола Чаус записав нове звернення, в якому заперечив свою провину в корупції.

Про це він заявив у середу, 16 червня, у відео, опублікованому в телеграм-каналі ChausUA .

Звернення Чаус адресував дружині. Він заявив, що “живий-здоровий” і почувається добре.

Екссуддя додав, що домовився лише з одним певним адвокатом про захист на території України, адже зараз з’явилося багато інших адвокатів, які коментують події довкола кримінального провадження щодо нього.

У цьому контексті Чаус запевнив, що ані він, ані його родина “не мають жодних городів на території міста Києва та за його межами”.

За словами екссудді, кримінальне провадження НАБУ щодо нього слід аналізувати, починаючи з 2008 року.

Також він звинуватив директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника у “кримінальному переслідуванні” його та родини.

Чаус додав, що разом із захисниками вживатиме усіх можливих передбачених законом заходів для недопущення порушень його прав.

Нагадаємо, 17 травня з’явилося відеозвернення, в якому викрадений 3 квітня у Кишиневі Микола Чаус заявляє, що готовий дати свідчення, а саме викрадення начебто інсценував заради безпеки.

19 травня суддя-втікач записав нове звернення, де анонсував передачу доказів його нібито викрадення, яке було в 2016 році.

Читайте також:
До ОАСК надійшов позов від адвоката Чауса до ДБР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.