“Це наша остання можливість добитись законності у справі Стерненка. Побачимось у неділю на Банковій”

 

Роман “Сініцин” (Балан)
громадський активіст

(FB)

Сергія Стерненка в понеділок будуть закривати в колонію.

Від надійних джерел в Одеському апеляційному суді надійшла інфа, що судді “по справі про 300 гривень” проти Сергія, збираються винести йому обвинувальний вирок та закрити його до в’язниці.

Надовго. До Верховного і ЄСПЛ – це рік-два мінімум.

Це при тому, що в апеляції адвокати остаточно знищили цю справу, прокурори мукали, відбували номер і не могли відповісти на елементарні питання, а сам так званий «потерпілий», він же тітушка Труханова Щербич, постійно плутався у показаннях та взагалі сказав, що не знає, хто забрав його 300 гривень.

На суддів йде дуже сильний тиск по лінії Авакова та Медведчука.

Також у мене є інформація, що головуюча вже написала заяву про відставку, щоб зняти з себе будь-яку відповідальність, коли оголосить вирок і закриє Стерненка в тюрму.
По факту це остання її справа.
Зручно, правда?

Нещодавно у відставку також подав суддя Печерського суду, який відмазав доньку іншої судді за те, що буха їздила за кермом.

Суддям легше самим піти у відставку і отримувати довічно нормальні пенсії, ніж потім нести відповідальність – кримінальну і перед народом – за свої рішення.

Тобто у справі Стерненка є тиск.
Шалений тиск.

Хоча “слуги” обіцяли, що суд буде справедливий.
Не буде.

Справедливий суд ми багато разів вимагали на протестах. Але команда президента нічого не зробила, щоб мусора і проросійські чорти не чіпали суддів.

Вже в понеділок побачимо результат.

Але ми теж здаватись не збираємось.
В неділю в Києві о 18-й годині під ОП буде мирна акція за справедливий суд.

Це наша остання можливість добитись законності.
Якщо масово не вийдемо – буде погано.
Закриють Сергія, а потім позакривають нас.

Так що не смійтесь з білорусів, у нас тут не настільки прям все краще.

Якщо нас буде багато, може ми ще змінимо цю країну на краще та не дамо різним чортам забрати у нас право на справедливість.

Побачимось.

Читайте також:
Адвокат Стерненка і Дугарь Віталій Коломієць: Судову систему можна реформувати за 5 років. Але спершу треба знайти 50 порядних людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна