Резервіст 119-ї бригади тероборони взяв шлюб під час зборів на полігоні в Гончарівському

 

Під час зборів 119-ї бригади територільної оборони на Гончарівському резервіст Іван повінчався з дружиною Світланою.

Про це повідомив відділ морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю Чернігівського обласного ТЦК та СП в неділю, 23 травня.

“Неабияка подія відбулась під час планових зборів 119-ї бригади територіальної оборони. В одному із підрозділів бригади, яка знаходиться в Гончарівському відбулось Таїнство Вінчання. 23 травня, Іван, резервіст, який завершує проходження навчальних зборів, вирішив засвідчити свої стосунки із своєю дружиною Світланою перед Богом та провести обряд вінчання саме на військовому полігоні, саме під час зборів”, – йдеться в повідомленні.

Обряд провели в одному із польових наметів на Гончарівському полігоні. Військові капелани отець Антоній та отець Максим провели для молодят Таїнство вінчання.

“Деякі товариші Івана не вперше були на Таїнстві Вінчання в “польових умовах”, бо були на Сході країни і, звісно, підтримали свого побратима із таким важливим і свідомим кроком, бажаючи молодятам щастя, добра та злагоди їхній родині”, – додали в пресслужбі військкомату.

 Читайте також:
Любов і війна: як АТОвець “украв” росіянку й одружив на собі за українськими звичаями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна