Шмигаль вніс у Раду подання про призначення трьох міністрів

 

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль вніс на розгляд Верховної Ради подання щодо призначення на посади, що звільнилися, міністра інфраструктури, міністра охорони здоров’я та міністра економіки.

Про це в середу, 19 травня, повідомила прессекретарка глави уряду Ольга Куришко, передає “Укрінформ”.

Зокрема, глава уряду пропонує нардепам призначити чинного керівника Державної податкової служби Олексія Любченка на посаду першого віцепрем’єр-міністра – міністра економіки, голову “Укравтодору” Олександра Кубракова – на посаду міністра інфраструктури, головного санлікаря України Віктора Ляшка – на посаду міністра охорони здоров’я.

Нагадаємо, 18 травня Верховна Рада відправила у відставку трьох міністрів. Першим з посади міністра інфраструктури народні депутати звільнили Владислава Криклія. Слідом за ним – главу Мінекономіки Ігоря Петрашка (обоє написали відповідні заяви ще 14 травня). Міністра охорони здоров’я Максима Степанова звільнили останнім.

Читайте також:
“Голос” вимагатиме розслідування діяльності Степанова на посаді очільника МОЗ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.