“Голос” вимагатиме розслідування діяльності Степанова на посаді очільника МОЗ

 

Парламентська фракція “Голос” вимагатиме проведення ретельного розслідування діяльності Максима Степанова на посаді міністра охорони здоров’я.

Про це у вівторок, 18 травня, інформує пресслужба політсили.

“Ми послідовно і системно рік боролися за те, щоби міністр охорони здоров’я Степанов пішов у відставку і сьогодні це сталося. Він провалив три конкретні системні завдання, які стояли перед ним: перше – це забезпечення масового тестування, друге – забезпечення лікарень киснем, і третє – забезпечення масової вакцинації, основне завдання, яке цього року стояло перед міністром охорони здоров’я”, – сказала лідерка “Голосу”, народна депутатка Кіра Рудик.

Нардепка зазначила, що лише звільнення з посади Степанова недостатньо, адже слід провести “ретельне розслідування його діяльності.

Вона також додала, що відставка Степанова не означає автоматичного відновлення повноцінної боротьби з COVID-19 в Україні, тому до потенційних кандидатів на крісло глави МОЗ фракція “Голос” має конкретні вимоги.

“Ми очікуємо, що ці люди прийдуть з аудитом міністерств і чітким конкретним планом, яким чином буде працювати їх міністерство надалі. До кандидатів у міністри охорони здоров’я у нас є конкретні завдання: перше – провести системний аудит МОЗ, друге – скласти чіткий план вакцинації на наступні півроку і третє – зробити те, що вже роблять інші міністри охорони здоров’я в усіх країнах, це почати переговори про закупівлю вакцин на наступний рік”, – резюмувала Рудик.

Читайте також:
Рада відправила у відставку очільника МОЗ Степанова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна