Матері загиблого морпіха Олександра Отреп’єва вручили орден “За мужність” ІІІ ступеня

 

Військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського вручили матері загиблого морського піхотинця старшого матроса Олександра Отреп’єва орден “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).

Військові відвідали матір морпіха в п’ятницю, 14 травня.

“Морські піхотинці поспілкувалися з мамою побратима, переглянули сімейні світлини, тепло згадували Сашка та ділилися історіями з життя. Після розмови разом з Тетяною Володимирівною побували на цвинтарі, де похований морпіх. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого воїна та поклали квіти до могили”, – повідомили в бригаді.

Як повідомляла “Новинарня“, старший матрос, навідник зі складу 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ імені контрадмірала Михайла Білинського Олександр Отреп’єв загинув 21 січня близько 20:00 під час ворожого обстрілу в районі села Гнутове на Приазов’ї. Снайпер російських окупантів поцілив йому в шию, яка була пробита наскрізь.
Олександрові було 28 років (народився 28 липня 1992 року).
У воїна залишилися мати і молодший брат.

Читайте також:
Останній Приют. На Миколаївщині поховали морпіха Олександра Отрєп’єва, вбитого російським снайпером

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.