Під Гнутовим від кулі снайпера загинув старший матрос Олександр Отрєп’єв із 36-ї бригади

доповнено

У районі проведення Операції об’єднаних сил в четвер, 21 січня, внаслідок снайперського вогню з боку російських окупантів загинув боєць 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського, старший матрос Олександр Отрєп’єв.

Про це в п’ятницю, 22 січня, інформує пресслужба 36 обрмп у фейбуці.

“Захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України від поранення, несумісного із життям, загинув наш побратим – старший матрос Отрєп’єв Олександр Сергійович. Сміливим морським піхотинцем і щирим патріотом своєї країни він навіки залишаться у нашій пам’яті”, – йдеться в повідомленні.

Морпіх Олександр Отрєп’єв. Фото: Facebook/Natasya Nagorna

Весь особовий склад окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського Військово-Морських сил ЗС України висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Фото: Александр Отрєп’єв/Facebook

Пресцентр штабу ООС повідомив, що протягом 21 січня “неподалік населеного пункту Гнутове на Донеччині було зафіксовано роботу ворожого снайпера“.

Cтарший матрос Олександр Отрєп’єв народився 28 липня 1992 року. Мешкав на Миколаївщині – у селі Приют Єланецького району.

За даними “Новинарні“, Олександр Отрєп’єв – друга бойова втрата Збройних сил України у січні 2021 року.

11 січня від кульового поранення в районі Пісок Донецької області загинув військовий 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади ЗСУ, старший солдат Олег Андрієнко.

Читайте також:
Гліб Бабіч: викриття брехні генерала Хомчака про загибель морпіхів під Зайцевим

“Це кров українського воїна, вбитого росіянином на нашій землі під час лицемірного “перемир’я”…

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна