Останній Приют. На Миколаївщині поховали морпіха Олександра Отрєп’єва, вбитого російським снайпером

 

У селі Приют Єланецької ОТГ Вознесенського району Миколаївської області поховали морського піхотинця Олександра Отрєп’єва, який загинув унаслідок бойових дій на Донеччині.

Як повідомило “Суспільне“, на похорон 23 січня прийшли родичі, друзі, побратими, односельці, усі, хто був знайомий із воїном.

Заступник командира батальйону морської піхоти з морально-психологічного забезпечення Євгеній Дзись згадав Олександра як “сумлінного, виконавчого, побратима для всього особового складу”.

Ця втрата вже третя втрата батальйону за поточну ротацію.

Фото: Суспільне Миколаїв

Приїхала підтримати родину загиблого радниця голови Миколаївської облради з питань АТО/ООС Вікторія Матієнко. За її словами, в області вже 169 сімей загиблих, і вона буде опікуватися й цією родиною також.

Морпіх Олександр Отрєп’єв. Фото: Facebook/Natasya Nagorna

Як повідомляла “Новинарня“, старший матрос, навідник зі складу 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ імені контрадмірала Михайла Білинського Олександр Отреп’єв загинув 21 січня близько 20:00 під час ворожого обстрілу в районі села Гнутове на Приазов’ї. Снайпер російських окупантів поцілив йому в шию, яка була пробита наскрізь.
Олександрові було 28 років (народився 28 липня 1992 року).
У воїна залишилися мати і молодший брат.

Олександр Отрєп’єв – друга бойова втрата українських військ на фронті в січні 2021 року.

Читайте також:
ООС: дев’ять обстрілів за добу, біля Горлівки ворог задіяв важкі міномети

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна