Найстаршому добровольцю-“госпітальєру” Йосипу Кутасевичу – 80 років!

 

Яна Зінкевич
командир добровольчого батальйону “Госпітальєри”, народна депутатка України (“ЄС”)

(FB)

Сьогодні (10 травня) найстаршому “госпітальєрові” виповнюється 80 років!

Йосипе Петровичу, вітаю Вас з ювілеєм! Дякуємо Вам за відвагу, за вірність обов’язку та за врятовані життя!

Дозвольте сказати кілька слів про іменинника.

Йосип Кутасевич

Йосип Петрович Кутасевич долучився до нашого батальйону взимку 2015 року. Тоді йому було 73. Разом із дружиною Людмилою Гаюк вони починали волонтерську діяльність ще в часи Майдану. Але згодом подружжя зрозуміло, що потрібно їхати на передову та допомагати рятувати життя українських воїнів.

Йосип та Людмила створили загін швидкого реагування “Гіппократ” та опісля долучились до лав батальйону “Госпітальєри”. У перші місяці роботи на фронті Йосип Петрович брав участь у наданні допомоги пораненим із Донецького аеропорту.

Йосип Петрович і в мирному житті не припиняє допомагати іншим. Тому я хочу побажати Вам у цей день міцного здоров’я та довгих літ. Ви є і будете гідним прикладом громадянина України. Це справжня честь – рухатись до однієї мети пліч-о-пліч з такими людьми!

Читайте також:
“Полум’ЯНА Зінкевич”. Депутатка і комбат “Госпітальєрів” – про дві свої коронавірусні хвороби, рік у Раді, ПТСР та війну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна