У “червоній” карантинній зоні залишилися чотири області

 

Держкомісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій скасувала “червоний” рівень епідемічної небезпеки на території Запорізької та Полтавської областей.

Про це 6 травня повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

Відак після четверга в “червоній” зоні залишаються чотири області – Сумська, Харківська, Хмельницька та Чернігівська.

“Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила скасувати: з 00 години 00 хвилин 07 травня 2021 року червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької та Полтавської областей”, – написав урядовець у телеграмі.

Він додав, що комісія вирішила застосувати на території Запоріжжя і Полтавщини областей обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “жовтого” рівня епідемічної небезпеки.

Як відомо, напередодні, в середу, Держкомісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій скасувала “червоний” рівень епіднебезпеки на території Харківської, Хмельницької та Чернігівської областей.

Як інформувала “Новинарня“, кількість активних випадків коронавірусу в Україні скорочується 11 діб поспіль.

Читайте також:
МОЗ оновив карантинні зони, шість областей “червоні”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна