Головою правління НСТУ став Микола Чернотицький

 

Наглядова рада Суспільного мовника на засіданні у вівторок, 27 квітня, обрала голову правління АТ “НСТУ”. Ним  став Микола Чернотицький.

Про це повідомляє “Укрінформ”.

“За результатами голосування обрано Миколу Чернотицького, який набрав десять голосів із 15-ти“, – оголосила результати голосування голова наглядової ради Світлана Остапа.

Так, за Андрія Шаповалова було віддано п’ять голосів, за Віталія Докаленка та Оксану Цибулю відповідно жодного.

13 членів наглядової ради голосували таємно.

Двоє членів наглядової ради, які голосували онлайн, оприлюднили свій вибір у прямому ефірі: Віктор Бобиренко назвав своїм кандидатом Миколу Чернотицького; Максим Кречетов – Андрія Шаповалова.

Сстанні чотири роки Чернотицький  працює у команді чинного голови правління Суспільного мовника Зураба Аласанії на посаді члена правління НСТУ, відповідального за адміністративно-господарський напрям і регіональний розвиток.

Термін дії контракту з чинним головою АТ “НСТУ” Зурабом Аласанією закінчується 13 травня 2021 року.

27 квітня наглядова рада Суспільного мовника провела другий етап конкурсного відбору на посаду голови правління АТ “НСТУ”, до якого було допущено чотирьох кандидатів – Віталія Докаленка, Оксану Цибулю, Миколу Чернотицького та Андрія Шаповалова. Голову правління НСТУ обирають терміном на чотири роки.

Читайте також:
Притула відмовився вести програму на “Новому каналі” через бенефіціарів з паспортами РФ

YouTube заблокував канали пулу Медведчука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна