Притула відмовився вести програму на “Новому каналі” через бенефіціарів з паспортами РФ

 

Телеведучий Сергій Притула відмовився вести програму “Де логіка?” на “Новому каналі” через бенефіціарів з паспортами РФ.

Про це він написав на ФБ-сторінці у вівторок, 9 березня.

Він нагадав, що сьогодні в ефірі “Нового каналу” покажуть перший з 15-ти випусків програми “Де логіка?”, яку телеканал знімав у листопаді минулого року.

“15 випусків – це перший сезон цього шоу на “Новому”. Перший і останній за моєї участі у ньому, як ведучого. Як і обіцяв, в разі, якщо інформація про кінцевих бенефіціарів формату із російськими паспортами підтвердиться, ноги моєї у цьому шоу більше не буде. Так от, не буде. Дякую за увагу”, – написав Притула.

Додамо, що телешоу з такою самою назвою та схожим форматом із 2015 року показують на російському телеканалі “ТНТ”. Однак на “Новому каналі” заперечують, що мають домовленості з росіянами.
Як анонсували на “Новому каналі”, формат нового шоу передбачає змагання двох команд — чоловіків та жінок. Учасники сидять одні навпроти одних за столами. На них чекають чотири раунди та фінал із завданнями на логіку та спостережливість. За кожним столом є кнопка, на яку треба тиснути, коли відповідь готова, писало Громадське.

Водночас уже впродовж понад 5 років на російському телеканалі існує шоу з таким самим форматом. Створенням проєкту “Де логіка?” для телеканалу “ТНТ” займається студія Comedy Club Production. Російське шоу схоже на українське як за назвою та форматом, так і за оформленням студії.

Водночас маркетинг-директорка «Нового каналу» Ольга Балабан наголосила, що у “Нового каналу” немає домовленостей із російським телеканалом:

“У нас немає ні юридичних, ні договірних відносин з телеканалом “ТНТ”. Це шоу також триває в Росії, як і інші формати, які реалізовують на низці територій. І “Голос країни” там триває, але по-іншому називається, і “Хто зверху?”, яке є на “Новому каналі”, транслюють на телеканалі “Пятница!”, — зазначила Балабан.

На запитання, кому належать права на формат шоу “Де логіка?”, Балабан відповісти не змогла.

Читайте також:
Притула заявив, що не йде з політики і анонсував “цікавий 2021 рік”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна