У Києві на захист дисертації нардепа Киви не пропустили частину журналістів. ФОТО, ВІДЕО

 

На захист кандидатської дисертації народного депутата України від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива, який відбувається у державному Інституті підготовки кадрів держслужби зайнятості, не пропустили журналістів “без акредитації”, нібито через карантинні обмеження.

Про це в понеділок, 26 квітня, повідомив журналіст Данило Мокрик у фейсбуці.

“На захист дисертації Киви не пускають журналістів “без акредитації”. Не пускає працівник поліції в цивільному. Бо в нього є “списки”. У списках 90% – представники каналів Медведчука.
Акредитацію проводили помічники Киви. Через перешкоджання законній журналістській діяльності викликав поліцію на місце”, – написав він.

Усередину інституту впустили представників телеканалів “112 Україна” та NewsOne. Також згодом дозволили зайти представникам “Громадського” та “1+1”.

Захист дисертації Кива 1 Захист дисертації Кива 2 Захист дисертації Кива 3 Захист дисертації Кива 4 Захист дисертації Кива 5 Захист дисертації Кива 6 Захист дисертації Кива 7
<
>
Фото: "24 канал"

Як пише “Українська правда”, до закладу ще зайшли двоє журналісток каналу “Перший незалежний”, який створили після санкцій щодо “112 Україна” та NewsOne.

Один з двох працівників Нацполіції, які прибули на виклик – Назар Ткач – заявив, що він не може припинити перешкоджання журналістській діяльності.

За словами правоохоронця, журналістам треба чекати приїзд слідчої групи, мовляв, “це їхні повноваження” – реагувати на перешкоджання журналістам.

Нагадаємо, 22 березня 2021 року на сайті Міністерства освіти та науки України було оприлюднено повідомлення про захист дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук, серед яких є робота народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Іллі Киви на тему “Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)”.
У разі успішного захисту Кива буде кандидатом наук із державного управління. Науковим керівником праці став доктор наук з державного управління, професор, перший заступник директора Всеукраїнської громадської організації “Центр досліджень проблем публічного управління” Володимир Гурковський.

Читайте також:
У Полтаві засуджена за крадіжку айфона екссекретарка Киви стала заступницею голови райради

Нардеп Кива заробив на здачі в оренду жомової ями близько ₴1,2 млн, – Bihus.Info

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна