Артилеристи ВМСУ відпрацювали протидію висадці російського десанту

 

Артилеристи Військово-морських сил ЗС України в Одеській та Миколаївській областях провели навчання з прикриття Чорноморського узбережжя від висадки умовного ворожого десанту.

Про це в понеділок, 26 квітня, повідомила служба зі зв’язків з громадськістю Командування ВМС ЗСУ.

“На Одещині та Миколаївщині підрозділи окремої артилерійської бригади імені генерала-хорунжого Олексія Алмазова командування морської піхоти ВМС ЗСУ провели тактико-спеціальні заняття з приведення підрозділів у бойову готовність”, – сказано в повідомленні.

Бійці 406 оабр вдосконалювали практичні навички з організації взаємодії, тренувалися діяти за встановленим сигналом, здійснювали марш у визначені райони, проводили підготовку до вогневого ураження цілей, здійснювали міжпозиційне переміщення, а також відпрацьовували спеціальні нормативи.

Крім того, артилеристи відпрацювали питання вибору, підготовки, зайняття основної та запасних вогневих позицій, їх обладнання та маскування.

“Подібні навчання дозволяють налагодити ефективну взаємодію та у разі необхідності успішно виконати поставлені завдання з нанесення вогневого ураження й не допустити висадки морського десанту противником на нашому узбережжі”, – зазначили в пресслужбі ВМСУ.

Артилеристи Військово-Морських Сил ЗС України провели навчання з прикриття узбережжя

На Одещині та Миколаївщині…

Опубліковано ВМС ЗС України Понеділок, 26 квітня 2021 р.

Читайте також:
Росія на пів року закрила три райони Чорного моря для іноземних військових кораблів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна