Прокуратура підозрює громадянина РФ у розкраданні понад ₴2,6 млн на ремонті доріг Київщини

 

Прокуратура оголосила підозру громадянину Російської Федерації у розкраданні понад 2,6 млн грн на капітальному ремонті доріг Київської області.

Про це в п’ятницю, 23 квітня, повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Згідно з повідомленням, Печерська окружна прокуратура міста Києва повідомила про підозру громадянину РФ і колишньому керівникові одного з приватних підприємств у заволодінні понад 2,6 млн грн.

За версією слідства, підрядна організація виконувала роботи капітального ремонту доріг відповідно до укладеного з однією з сільських рад Київської області договору. При цьому керівник підприємства, 56-річний росіянин, зазначив в актах виконаних робіт недостовірні відомості щодо обсягу та якості виконаних робіт.

У подальшому на підставі цих документів підприємство незаконно заволоділо бюджетними коштами у сумі понад 2,6 млн грн.

У пресслужбі зазначили, що наразі правоохоронці встановлюють всі обставини кримінального правопорушення та осіб, які можуть бути до нього причетними.

Читайте також:
Ексочільника заводу Патона підозрюють у привласненні будівлі в Києві на ₴20 млн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна