На Буковині прощаються із полеглим на фронті воїном 10 огшбр Ярославом Карлійчуком. ФОТО

 

У четвер, 15 квітня, на Буковині прощаються із полеглим на Донеччині воїном 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ старшим солдатом Ярославом Карлійчуком.

Про це інформує місцеве видання hlyboka.info.

У селищі Глибока Чернівецького району біля пам’ятника Борцям за волю України відбулася поминальна панахида.

“Глибочани зробили живий коридор від друкарні до центральної площі. Люди запалили лампадки, стали навколішки та встелили останню дорогу Героя живими квітами”, – йдеться в повідомленні.

Карлійчук похорон 1 Карлійчук похорон 2 Карлійчук похорон 3 Карлійчук похорон 4 Карлійчук похорон 5 Карлійчук похорон 6 Карлійчук похорон 7 Карлійчук похорон 8 Карлійчук похорон 9
<
>

Поховання Ярослава Карлійчука відбудеться 16 квітня о 14:00 в його рідному селі Черепківці.

Як писала “Новинарня“, боєць 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ старший солдат Ярослав Карлійчук загинув унаслідок прицільного обстрілу з боку російсько-окупаційних військ у районі проведення операції Об’єднаних сил 12 квітня. Військовому було 24 роки.

Читайте також:
“Російсько-окупаційні мавпи, відзначаючи День космонавтики…”: 10 огшбр описала бої за день, коли загинув Ярослав Карлійчук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна