Український воїн отримав поранення від гранатометного обстрілу під Майорським

 

Від гранатометного обстрілу з боку окупантів на Донеччині український військовий отримав поранення середньої тяжкості.

Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу Об’єднаних сил 10 квітня.

“У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік селища Майорське збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських захисників з ручних протитанкових та підствольних гранатометів.
Внаслідок обстрілу один військовослужбовець зі складу ОС отримав кульове поранення. Воїну оперативно надано першу медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу. Стан здоров’я захисника – середнього ступеня важкості“, – сказано у зведенні.

Зазначається, що з початку цієї доби зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, з яких шість обстрілів по позиціях українських захисників та один проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування.

Крім Майорського, на Донеччині російсько-окупаційні війська вчиняли обстріли неподалік населеного пункту Піщевик – із мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових та ручних протитанкових гранатометів, біля селищ Піски й Широкине – зі стрілецької зброї, а біля міста Авдіївка – з ручних протитанкових гранатометів.

Читайте також:
У 10-й бригаді та у Львові попрощалися з сапером Ігорем Байталою, загиблим під Шумами. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна