Стефанішина: Рада нацбезпеки готує рішення про ключові заходи на шляху України до НАТО

 

Рада національної безпеки і оборони готує рішення про ключові заходи на шляху інтеграції України в НАТО.

Про це у вівторок, 6 квітня, повідомила віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Сьогодні готується спеціальне рішення Ради національної безпеки і оборони, пов’язане з визначенням ключових заходів, необхідних для посилення наших євроатлантичних прагнень і нашої внутрішньої роботи в цьому напрямі”, – сказала урядовиця.

За її словами, одним з елементів цього рішення буде формування загалом національної системи переходу на стандарти НАТО.

“Адже йдеться не лише про питання, які належать до Міністерства оборони. Це питання і безпеки інформації, і служб внутрішньої безпеки, інших структур, загалом сектору безпеки та оборони, які стосуються або відповідальні за впровадження стандартів НАТО”, – зазначила Ольга Стефанішина.

Нагадаємо, 6 квітня президент Володимир Зеленський у розмові з генсекретарем НАТО Єнсом Столтенбергом назвав вступ України до Північноатлантичного Альянсу єдиним шляхом до закінчення війни на Донбасі.

Читайте також:
Данілов: Якщо Україна починає розмовляти російською – чекайте Путіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна