“Сепарня взвиє від жаху”: пораненим бійцям ЗСУ в київський госпіталь передали 3 кг чорної ікри

 

Пораненим бійцям ЗСУ, які лікуються у Головному військовому клінічному госпіталі, передали три кілограми чорної ікри від доброчинців та одяг, взуття й солодощі – від футбольного клубу “Динамо” Київ.

Про це повідомила волонтерка Наталія Юсупова у фейсбуці.

“Сьогодні до київського шпиталю знову приїхала допомога від ФК «Динамо» Київ: повна машина одягу, сумок, взуття, кави та солодощів. Хлопці поранені чекали і були дуже задоволені”, – написала Юсупова.

госпіталь-допомога-динамо госпіталь-допомога-динамо-1 госпіталь-допомога-динамо-2 госпіталь-чорна-ікра
<
>

За її словами, частину подарунків від “Динамо” волонтери відвезуть також в ірпінський госпіталь.

“Сьогодні ж люди, які підтримують поранених, привезли 3 кг осетрової ікри. Так що обідали хлопці з бутерами чорної ікри. Зараз сепарня взвиє від жаху)) Дивіться, як українці поважають своїх захисників!” – додала волонтерка.

Варто відзначити, що ФК “Динамо” Київ уже не вперше передає допомогу пораненим воїнам у Національний військово-медичний клінічний центр “Головний військовий клінічний госпіталь”. Гравці столичного клубу також час від часу відвідують пацієнтів ГВКГ особисто.

Читайте також:
Президент Литви відвідав у столичному шпиталі поранених українських військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна