Футболісти “Динамо” відвідали поранених бійців у військовому госпіталі. ВІДЕО

 

Гравці “Динамо” Віктор Циганков, Віталій Миколенко, Володимир Шепелев, Микола Шапаренко і легенда клубу Володимир Мунтян відвідали поранених воїнів у військовому госпіталі.

Про це повідомляє офіційний сайт “Динамо”.

Окрім речей, в яких потребують поранені герої, і які були передані в Головний військовий клінічний госпіталь з ініціативи президента клубу, футболісти принесли інші подарунки — м’ячі, спортивний одяг, динамівські клубні журнали, книги, присвячені футболістам і тренерам, які здобули перше чемпіонство СРСР для “Динамо” в 1961 році.

Капітан “Динамо” Віктор Циганков висловив слова подяки пораненим бійцям.

“Завдяки ним у нас у місті мирно, наші близькі можуть не переживати ні за що. Тому їм величезне спасибі і, звичайно ж, це треба побачити і молодим гравцям, які були сьогодні, і мені теж. Ми розуміємо, хто за нас вболіває, а ми, своєю чергою, захищаємо клуб. Бійці нам сказали, що найголовніше нам почекати, щоби їх радувати, наших уболівальників і самих себе. Ми виходимо і намагаємося довести кожну гру, що “Динамо” номер один в Україні і в Європі, представляє величезну силу”, — сказав Циганков.

Разом з гравцями “Динамо” відвідав бійців легендарний футболіст “біло-синіх” Володимир Мунтян. Колишній півзахисник киян подякував від імені ветеранів “Динамо” воїнам АТО/ООС і згадав, що раніше були баталії тільки на полі.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно фанати “Динамо” утворили на стадіоні величезний прапор ВМСУ – на підтримку військовополонених.

Читайте також:
“Лягай, Бандера”: ультрасам “Зорі” перепало на Кіровоградщині, поліція виправдовується

Український футболіст подасть до суду на іспанського політика, який назвав його “неонацистом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.