Блінкен: Огляд зловмисної діяльності Росії – на стадії завершення

 

Деталізований звіт щодо зловмисної діяльності Російської Федерації як проти США, так і проти союзників та партнерів у Європі, перебуває на стадії завершення

Про це в неділю, 28 березня, повідомив державний секретар США Ентоні Блінкен в інтерв’ю CNN.

“Ми перебуваємо на стадії завершення огляду щодо кібератаки на нас (російських хакерів, – “Н”) через програмне забезпечення SolarWinds, втручання (РФ, – “Н”) у вибори, використання нею хімічної зброї з метою вбивства Олексія Навального – ми вже заявляли й реагували з цього приводу – а також щодо винагород за атаки проти сил США в Афганістані“, – зауважив Блінкен.

Держсекретар США також наголосив, що до цього списку зловмисних дій Москви також потрібно додати агресію РФ проти України.

“Тож, буде виставлена ціна (для Росії, – “Н”) та будуть наслідки”, – заявив Блінкен і підкреслив, що під час візиту до Брюсселя та зустрічей у НАТО він відчув спільну стурбованість у зв’язку з такою поведінкою Москви, а також спільну налаштованість протистояти РФ.

Нагадаємо, раніше державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що Сполучені Штати Америки добре обізнані щодо викликів, які сьогодні стоять перед Україною, і готові посилити підтримку нашої держави в різних сферах.

Читайте також:
Хакери РФ могли проникнути в хмарний сервіс Microsoft, – Washington Post

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна