В Україні першу дозу COVID-вакцини отримали понад 29 тис. осіб

 

В Україні за минулу добу від коронавірусу провакцинували 5 898 осіб, а з початку кампанії з імунізації щеплено 29 378 осіб.

Про це в четвер, 11 березня, йдеться в повідомленні на сайті МОЗ “Вакцинація від COVID-19”.

“За минулу добу в Україні проти COVID-19 було щеплено 5 898 осіб. Усього з початку кампанії з вакцинації щеплено 29 378 людей, всі вони отримали першу дозу вакцини”, –  зазначають в МОЗ.

Так, за 10 березня 2021 року було зроблено на 1 536 щеплень більше, ніж за попередню добу. Вакцинацію здійснювали 109 мобільних бригад з імунізації.

Найбільшу кількість щеплень за 10 березня було проведено у Тернопільській області – 500 щеплень, а за весь період вакцинальної кампанії – у Донецькій області – 3 504 щеплення.

Як відомо, вакцинація проти COVID-19 в Україні розпочалася 24 лютого 2021 року.

Вона відбуватиметься в п’ять етапів, на першому етапі щеплюватимуть медичних працівників ковідних лікарень, бригади екстреної допомоги, співробітників лабораторій, що тестують на COVID-19, мешканців та персонал будинків для людей похилого віку та військових на фронті.

Усі щеплення є добровільними й безоплатними.

Читайте також:
Степанов пояснив, кого можуть щепити залишками вакцини від COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.