Разумков прокоментував імовірність відставки Степанова

 

Найближчим часом питання відставки міністра охорони здоров’я Максима Степанова розглядатися не буде, проте в парламенті є фракції, які давно виступають за зміну голови МОЗ.

Про це заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков у інтерв’ю “РБК-Україна”, опублікованому в четвер, 11 березня.

“По-різному оцінюють ситуацію навколо вакцини, тому є фракції, які вже ініціювали цей процес (відставки Степанова, –  “Н”), притому ініціювали його давно. Я не думаю, що в найближчому майбутньому це питання буде розглянуто”, – зазначив він.

Оцінюючи ситуацію з вакцинацією і дії МОЗ під час пандемії, Разумков заявив, що бачить “нестачу комунікаційної стратегії для популяризації вакцинації”.

Нагадаємо, раніше народна депутатка Ірина Верещук заявляла, що фракція “Слуга народу” розглядатиме відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова у випадку провалу вакцинації.

Як відомо, вакцинація від COVID-19 в Україні стартувала 24 лютого 2021 року.

Станом на 11 березня першу дозу щеплення від коронавірусу отримали лише 29 378 осіб.

Читайте також:
В Україні зафіксували найвищий добовий показник смертності від COVID-19 з початку року. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна