Степанов впорався з функціями “кризового менеджера”, – Шмигаль

 

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль позитивно оцінив роботу Максима Степанова на посаді міністра охорони здоров’я.

Очільник уряду вважає, що міністр впорався із функціями “кризового менеджера”.

“Міністр Степанов прийшов на свою посаду як кризовий менеджер, який повинен був швидко ухвалювати антикризові рішення, коли ми зіткнулися з першою хвилею пандемії. З роллю кризового менеджера він справляється”, – сказав Шмигаль в інтерв’ю “Фокусу”, опублікованому в четвер, 4 березня.

За словами Дениса Шмигаля, оцінка роботи будь-якого міністра – це прерогатива Верховної Ради. “Тому залишімо питання парламентаріям”, – наголосив він.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов звітуватиме у парламенті під час години запитань до уряду в п’ятницю, 5 березня.

Як писала “Новинарня“, у фракції “Слуга народу” не виключають обговорення питання про відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова в разі провалу вакцинації від COVID-19.

Читайте також:
Ми зі Шмигалем майстри спорту по боротьбі з коронавірусом, – Зеленський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна