Ми зі Шмигалем майстри спорту по боротьбі з коронавірусом, – Зеленський

 

Президент Володимир Зеленський вважає, що він і прем’єр-міністр Денис Шмигаль – “майстри спорту по боротьбі з коронавірусом” і Україна зможе за місяць вийти з усіх етапів карантину.

Як передає “Новинарня“, про це глава держави заявив у середу, 20 травня, під час пресконференції у Києві.

“Ми боремося разом із COVID-19, і я бачу, що ми чесно, як мінімум у цьому напряму, ми майстри спорту по боротьбі з коронавірусом. Я в цьому впевнений. Візьміть статистику”, – оцінив Зеленський роботу з очільником уряду.

Також він закликав “не порівнювати Україну з іншими країнами Європи чи іншими країнами у світі, де є така територія і кількість населення”, адже “ми одні з найкращих згідно з статистикою, тому що вчасно все зробили, і правильно, не чекали всіх контрактів від МОЗ, наповнювали, як могли всі мережі і всі лікарні“.

Зеленський вважає, що Україна може вийти з карантину за місяць.

“Я думаю, що через місяць все заспокоїться, ми зможемо вийти з усіх етапів коронавірусу, якщо не буде другої хвилі. Тому що першу хвилю ми пройшли. Не хочеться, щоби була друга хвиля. Це вже не залежить від держави, трішечки від місцевої влади, щоби вони були спокійніше і щоб люди пам’ятали – поширення інфекції не закінчилося”, – заявив Зеленський.

Нагадаємо, міністр охорони здоров’я Максим Степанов назвав області, що не готові до другого етапу послаблення карантину.

Читайте також:
В Україні дещо зросла кількість хворих із COVID-19, зменшився показник одужалих. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна