Російській фотомоделі Галіциній заборонили в’їзд в Україну

 

Російській фотомоделі та актрисі на три роки заборонили в’їзд в Україну через незаконні відвідини тимчасово окупованого Криму.

Про це в четвер, 4 березня, повідомила Державна прикордонна служба.

Росіянка прилетіла в аеропорт “Бориспіль” ввечері 3 березня рейсом із Мінська. З її слів, в Україну вона їхала з приватною метою.

Під час оформлення прикордонники встановили, що жінка неодноразово порушувала українське законодавство, адже не дотримувалась порядку в’їзду-виїзду на ТОТУ АР Крим.

Кілька разів іноземка, яка є російською фотомоделлю та актрисою, незаконно потрапляла на український півострів, де перебувала з метою відпочинку. На тимчасово окуповану Росією територію України вона в’їжджала і автівкою через Керченський міст, і авіарейсом.

Через порушення законодавства громадянка Російської Федерації не змогла перетнути державний кордон України та отримала від прикордонників заборону в’їзду в нашу країну терміном на 3 роки.

Зворотним рейсом вона вилетіла в Мінськ.

ДПСУ традиційно не називає ім’я порушниці, але за даними низки українських ЗМІ,  йдеться про Олену Галіцину.

Читайте також:
Україна заборонила в’їзд на три роки заслуженій артистці РФ Розі Хайрулліній

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна