Чому Apple Airpods – кращі навушники ℗

 

Власники пристроїв від Apple одними з перших змогли відчути всі переваги TWS-навушників. Вже кілька років Apple Airpods називають кращою моделлю. Це незамінний аксесуар для власників айфонів.

Миттєва синхронізація з головним гаджетом

Одна з основних переваг – миттєва синхронізація зі смартфоном. Достатньо лише ввімкнути Airpods поблизу Айфону, як пристрій буде миттєво знайдено. Телефон одразу пропонує синхронізувати обидва пристрої.

Аналогічним способом на знаходження навушників реагує Макбук або iPad. Якщо смартфон, ноутбук та планшет уже синхронізовано, то Airpods уже будуть працювати без необхідності підтвердження синхронізації.

Бездоганні мікрофони Airpods використовуються не лише для прослуховування улюбленої музики або перегляду відеороликів. Аксесуар дозволяє вести переговори по смартфону.

У більшості моделей-конкурентів якість мікрофону залишає бажати кращого. У одних із них недостатня гучність звуку, в інших – співрозмовник чує лише себе, в третіх – немає активного зниження навколишнього шуму.

Використовуючи навушники від Apple, вести телефонні розмови можна навіть в транспорті або на гучній вулиці міста. Співрозмовники на іншому кінці стверджують, що голос чути краще, ніж при гучному зв’язку через мікрофон Айфону.

Віртуального асистента також можна викликати через Airpods.

За допомогою Siri можна:
● викликати будь-якого співрозмовника з телефонної книги;
● написати повідомлення;
● знайти необхідну інформацію в інтернеті.

Виклик асистента через бездротові навушники спрацьовує в 90% випадків.

Якість звуку та ергономічність

Виробник не претендує на бездоганну якість звучання, але вона влаштовує всіх користувачів. Аксесуар якісно відтворює весь діапазон частот, які чує людське вухо.
Навіть ті, хто звик до використання вакуумних моделей, приємно здивовані якістю звучання.

Навколишні шуми практично не чутно. При цьому TWS-пристрій можна носити цілий день, не відчуваючи дискомфорту. Деякі власники навіть забувають витягати навушники з вух під час сну – настільки вони зручні.

Любителі пробіжок досить часто незадоволені своїми навушниками: під час бігу вони випадають. У вечірній час можна навіть загубити один з динаміків.

З Airpods такого ніколи не станеться, оскільки виробник надав їм особливої форми. TWS добре тримаються в слуховому каналі навіть під час бігу та стрибків.

Airpods постачаються зі зручним кейсом, який займає мінімум місця. Такий кейс дуже зручно носити в кишені або рюкзаку. Завдяки йому пристрій стає більш автономним.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна