Чорноморські митники знялися для календаря у стилі фільму Гая Річі про наркоторговців. ФОТО

 

Чорноморська митниця створила для своїх працівників календар на 2021 рік у стилі кримінальної комедії Гая Річі “Джентльмени”.

Про це інформує Zaxid.net із посиланням на пресслужбу Чорноморської митниці.

Фото календаря з’явилися в мережі у четвер, 18 лютого. Їх у твіттері опублікував користувач із нікнеймом EX_Dovzhenko.

Cпівробітники відомства сфотографувалися, імітуючи сцени з фільму. До кожного колажу додали різні фрази, зокрема жартівливі.

Січень супроводжують слова: “Наші пости – наші прозорі фортеці”, лютий – “Крим наш – доглянемо вантаж”, травень – “Враження, що розмитнення авто – це швидше, ніж пройти комплекс процедур у салоні краси”, червень – “Ну, що там з контейнером? – Все гаразд, іноді банани – це банани“.

Ймовірно, тут митники жартують на тему контрабанди наркотиків.

Нагадаємо, протягом 2020 року Служба безпеки України кілька разів запобігала контрабанді в нашу державу кокаїну, який зловмисники намагалися приховувати у контейнерах із бананами. Вантаж прибував до торговельного порту “Південний”  в Одесі.

Серпень ілюструє така фраза: “Є тільки два місця для контрабасу: або філармонія, або склад конфіскату”.

Чорноморська митниця календар 1 Чорноморська митниця календар 2 Чорноморська митниця календар 3 Чорноморська митниця календар 4 Чорноморська митниця календар 5 Чорноморська митниця календар 6 Чорноморська митниця календар 7 Чорноморська митниця календар 8 Чорноморська митниця календар 9 Чорноморська митниця календар 10 Чорноморська митниця календар 11 Чорноморська митниця календар 12
<
>
Джерело: EX_Dovzhenko/Твіттер

“Нормальний мерч від митників, та й самі митники, за свої гроші. Тобто за наші гроші”, – прокоментував  громадський діяч і волонтер Роман Сініцин у фейсбуці.

“У Чорноморській митниці підтвердили, що розробили такий календар, та уточнили, що він призначався суто для працівників відомства, ідея була колективною. Детальніший коментар пообіцяли надати пізніше, проте після цього перестали відповідати на телефонні дзвінки”, – зазначає видання.

“Джентльмени” – британський комедійний бойовик режисера Гая Річі, вийшов у світ на початку 2020 року. У ньому йдеться про емігранта зі Сполучених Штатів Мікі Пірсона, який закінчив Оксфордський університет і вирішив створити бізнес-імперію, вирощуючи марихуану.

Читайте також:
СБУ затримала інспектора Галицької митниці за систематичні хабарі

Нефьодов розповів, чому його звільнили з посади глави Державної митної служби. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна