Нефьодов розповів, чому його звільнили з посади глави Державної митної служби. ВІДЕО

 

Ексглава Держмитслужби Максим Нефьодов розповів, чому його звільнили з посади.

Фрагмент інтерв’ю виданню The Page ексглава Держмитслужби опублікував на сторінці у фейсбуці у вівторок, 21 жовтня.

“Особливо красиво виглядають ці дві цитати поруч. Я розповідаю, чому мене звільнили з митниці. А міністр фінансів каже, що “чомусь” від згортання реформи митниці грошей не стало більше – і тепер як в анекдоті: “Тату, ти будеш менше пити? Ні синку, ти будеш менше їсти!”. Пан Марченко повернув на митницю всіх контрабандистів, з якими ми боролися, і тепер каже, що варто нам з вами готуватися до “вегетаріанського меню”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, відповідаючи на питання, чому його звільнили, Нефьодов сказав:

“Якщо говорити дуже просто, то контрабандисти дійшли до офісу президента і пояснили, що реформа – це так довго, складно, незрозуміло, простий народ це не оцінить тощо. А зараз можна повернути міцних господарників і вони в ручному режимі зберуть додатковий мільярд президенту на дороги. А ось цих всіх реформаторів краще заховати. Ну, результат був очікуваний – тепер ні реформи, ні грошей”, – сказав Нефьодов.

Як повідомляла “Новинарня“, ввечері 24 квітня після засідання Кабміну стало відомо, що голова Державної митної служби Максим Нефьодов та голова Державної податкової служби Сергій Верланов звільнені з посад.
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що найближчим часом планують призначити нових ефективних керівників у ці відомства.

Читайте також:
Нефьодов називає серед причин своєї відставки ріст “білого” імпорту контрабандо-ризикових товарів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна