Уряд звільнив з посад Нефьодова та Верланова, – нардеп

 

Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні звільнив голову Державної податкової служби Сергія Верланова та голову Митної служби Максима Нефьодова.

Про це увечері в п’ятницю, 24 квітня, повідомив нардеп “Європейської солідарності” Олексій Гончаренко, присутній на засіданні Кабміну, у своєму телеграм-каналі.

“Щойно, на позачерговому засіданні Кабміну звільнений Нефьодов з посади голови митниці. Також звільнений Верланов з посади голови Державної фіскальної служби”, – написав Гончаренко.

Також, за словами депутата, звільнені заступники Нефьодова – Роберт Зелді, Денис Шендрик та Сергій Пєтухов.

Крім того, нардеп пові.домив, що уряд звільнив з посади заступника голови Державної податкової служби Дмитра Венциковського.

Верланов обіймав посаду голови Податкової служби з кінця квітня 2019 року, після того, як було прийнято рішення про поділ Державної фіскальної служби.

Максима Нефьодова головою Державної митної служби уряд призначив 5 липня 2019 року.

Читайте також:
“Фіскальні органи – це не скарбничка”: Нефьодов відреагував на критику від Зеленського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна