У Борзні команди з 4 районів розіграли хокейний “Кубок Героїв АТО”. ФОТО, ВІДЕО

 

У місті Борзна на Чернігівщині відбувся хокейний турнір “Кубок Героїв АТО”.

У змаганні на ковзанці просто неба, що організувала Борзнянська міськрада, взяли участь місцеві хокеїсти, а також представники Бахмача, Прилук і Лохвиці (Полтавська область), передає “Новинарня“.

Під час урочистого відкриття турніру гравці всіх команд зняли шоломи та вшанували полеглих українських воїнів хвилиною мовчання.

Перемогу в турнірі здобула команда Бахмача. У півфіналі “Бахмач” переміг ХК “Прилуки” – 6:4, а у фінальному поєдинку – команду господарів – 4:2.

Перед тим “Борзна” взяла гору над “Лохвицькими піраньями” – 3:1.

У матчі за 3-тю місце гості з Лохвиці обіграли прилуцьку команду – 4:2.

Як розповів тренер Сергій Іващенко, завідувач відділу культури, сім’ї, молоді та спорту, по завершенню турніру команди отримали кубки, медалі, пам’ятні подарунки від хлопців-АТОвців із Ніжина, “продуктові пакети” на дорогу від борзнянських ветеранів.

Фото Сергія Іващенка:

Кубок героїв АТО - Борзна 2021 Кубок героїв АТО - ХК Борзна - Лохвиця_1 Кубок героїв АТО - ХК Борзна - Лохвиця Кубок героїв АТО - ХК Бахмач Кубок героїв АТО - ХК Борзна Кубок героїв АТО - ХК Лохвицькі піраньї Кубок героїв АТО - ХК Прилуки Кубок героїв АТО - ХК Прилуки - Лохвиця
<
>

“Хочу подякувати нашим гостям, що прибули на турнір у Борзну. Подякувати всім, хто допомагав у його організації, бо роботи було зроблено дуже багато. Подяка і нашій РСУ АТО (голова Сергій Локоть ) і за сьогоднішній гарячий чай, і за ту роботу, яку проводить спілка з патріотичного виховання та пропаганді здорового способу життя… Приємно чути слова подяки після турніру від наших гостей”, – написав Іващенко у фейсбуці.

Читайте також:
На Одещині відбувся футбольний турнір пам’яті загиблих морпіхів Дениса Козьми та Миколи Іліна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна