У районі ООС армійцям вручили нагороди до дня створення Командування морської піхоти. ФОТО

 

У районі проведення операції Об’єднаних сил командувач морської піхоти генерал-лейтенант Юрій Содоль вручив державні нагороди, відомчі відзнаки, грамоти та подяки військовим під час урочистого шикування.

Про це у вівторок, 2 лютого, інформує пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

Командувач морської піхоти подякував військовослужбовцям за професіоналізм, старанність та самовіддану службу.

“Ми відзначаємо третю річницю створення частини. Я пишаюся нашим колективом і тим, що ви змогли зробити за цей час. Завдяки вашим зусиллям, розуму та витримці була проведена величезна робота щодо розбудови сучасної української морської піхоти. Водночас ми не зупиняємося на досягнутому, у нас амбітні плани, які ми обов’язково втілимо в життя”, – сказав генерал Содоль.

Содоль нагороди ООС 2 Содоль нагороди ООС 3
<
>
Фото: пресцентр штабу ООС

Командування морської піхоти було створено на виконання спільної директиви Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних сил України.
Згідно з указом президента України №39/2018 у структурі Військово-морських сил відбулися зміни й 1 лютого 2018 року створено Командування морської піхоти.

Читайте також:
На Донеччині нацгвардійці отримали відзнаки від командувача ООС. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна