Хомчак проінспектував позиції військових у районі ООС. ФОТО

 

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак здійснив робочу поїздку до району проведення операції Об’єднаних сил.

З візитом головнокомандувач ЗСУ прибув на фронт у п’ятницю, 22 січня, заодно привітавши військових з Днем Соборності.

“На позиціях воїни мали можливість особисто поспілкуватися з головнокомандувачем та доповісти проблемні питання, що виникають в ході виконання бойових завдань для вирішення їх вищим військовим керівництвом”, – повідомили в пресцентрі штабу ООС.

Перебуваючи на одній з позицій в районі Авдіївської промзони, спільно з тимчасово виконуючим обов’язки командувача Об’єднаних сил генерал-майором Віктором Ганущаком, Хомчак поклав квіти до пам’ятника воїнам, які загинули у бою, звільняючи Донбас від окупантів.

“Під час перевірки готовності підрозділів до виконання поставлених завдань головнокомандувач відзначив, крім професійності наших військовослужбовців, згуртованість та злагодженість дій підрозділів, що демонструє високий рівень боєготовності наших військ”, – додали в командуванні ОС.

Як видно зі світлин, які поширив пресцентр штабу, Хомчак відвідав, зокрема, позиції морської піхоти на фронті.

Читайте також: 
Хомчак розповів, як загинув морпіх Ярослав Журавель

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.