Суд залишив Микитася під вартою

 

Київський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 27 лютого без права внесення застави колишньому народному депутату і екскерівнику компанії “Укрбуд” Максиму Микитасю.

Відповідне рішення ухвалила у середу, 20 січня, колегія суддів під головуванням судді Тетяни Росік, передає “Укрінформ”.

“Колегія суддів ухвалила: залишити без змін ухвалу слідчого судді Шевченківського райсуду столиці про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави терміном до 27 лютого, а скаргу захисників залишити без задоволення”, – оголосила суддя.

Рішення є остаточним і не може бути оскаржене.

Як повідомляла “Новинарня“, колишньому народному депутату з групи “Воля народу” Максиму Микитасю повідомили про підозру у справі про незаконне заволодіння нерухомістю Національної гвардії України. Колишній депутат у змові з екс-командувачем Нацгвардії “зекономив” на квартирах для військових понад 81 млн грн.

На початку грудня 2020 року НАБУ заявило, що Микитась добровільно відшкодував до державного бюджету 50 млн грн від загальної суми збитків у 81,64 млн грн.

Читайте також:
Микитасю оголосили нову підозру в замовленні викрадення юриста, – ЗМІ

Справу Татарова має розслідувати НАБУ. Так постановив Вищий антикорсуд

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна