Скандал із блогеркою, яка на Майдані “обрала Росію”: з “Алло” звільнили, з МОУ підготували контрольне питання

 

Компанія “Алло” розірвала співпрацю з блогеркою ТікТок під ніком di.rubens (Таїсія Маламан), яка на Майдані “обирала” Росію, а Міністерство оборони анонсувало для неї “особливе питання”, якщо вона таки прийде скаржитися в оборонне відомство на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана. 

Так, МОУ зреагувало на скандал, який виник в соціальних мережах між блогеркою та полковником ЗСУ, репостнувши в середу, 20 січня, його допис та додавши від себе таке:

“Міноборони з нетерпінням чекає анонсованої скарги громадянки на офіцера ЗС України Анатолія Штефана. Питання буде на особливому контролі. Контрольне питання буде особливим: Україна чи Росія?”, – написали на ФБ-сторінці відомства.

Компанія “Алло” заявила, що надалі відмовляється від будь-яких послуг Таїсії Маламан.

“Алло” за Україну. Офіційно заявляємо, що блогер Di.rubens (Таїсія М.) ніколи не працювала в ТОВ АЛЛО. Вона брала участь у виготовленні контенту на офіційному каналі “Алло” в ТікТок у якості акторки на замовлення підрядника, що займається роботою з блогерами. Ми не поділяємо особистої позиції блогерки Di.rubens! Зі своєї сторони компанія Алло відмовляється від будь-яких послуг Таїсії М.”, – повідомили в компанії, опублікувавши також офіційний лист за підписом директора.

Нагадаємо, блогерка з Києва, відома в ТікТок під ніком di.rubens (Таїсія Маламан), поскаржилася в Міністерство оборони та обіцяє подати до суду на полковника Анатолія Штефана – військовослужбовця, штатного пропагандиста ЗСУ, активного блогера.

Передісторія

Київська інстаблогерка із ніком di.rubens, відома також як Тася, або Таїсія Маламан, зняла для ТікТок відеоролик на Алеї Небесної Сотні, у якому розхвалила країну-агресора.
У кадрі співрозмовник пропонував дівчині обрати одну з двох країн, і та зі сміхом постійно обирала Росію, віддаючи їй перевагу перед Україною.
Відео встигли подивилися 2,5 млн осіб. У блогерки – 17 тис.підписників.

Штефан, поширивши відео дівчини, критично прокоментував такий контент.

“От тобі і патріотичне виховання. Слів немає. Я вважаю це неприпустимим, неправильним, вважаю це для української дівчини, причому блогера, на яку підписана більшість українських підлітків, ганебним вчинком”, – заявив представник ЗСУ.

Після хвилі обурення, що здійнялася через цей ролик, блогерка видалила відео з ТікТок і свою сторінку у фейсбуці.

Читайте також:
Донеччанка Чирах, яка в 2014-му виганяла ЗСУ флешмобом, тепер стала київським кореспондентом каналу 112

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна