У російській “Лізі сміху” братимуть участь команди з України й т.зв. “ДНР”

 

У російській версії українського проєкту “Ліга сміху”, яка запускається на телеканалі СТС, хочуть взяти участь команди, які позиціонують себе як представники терористичної організації “ДНР”.

Відповідна інформація опублікована на офіційному сайті Міжнародного союзу КВН у Порядку виступів команд на кастинг-фестивалі “Ліга сміху”.

У списку команд-учасниць кастингу, який відбудеться 25−27 січня в московському Домі КВН — колективи “Дует имени нет” (під номером 52) і “Все Пуteam” (номер 168) вказані як донеччани з “Донецької народної республіки”.

Крім того, на кастинг нового проекту СТС зареєструвалися:

  • п’ять команд з материкової частини України: “МУА”, Збірна медиків (Одеса), збірна Одеси, “Падик 19” (Запоріжжя), “Подруги твого хлопця” (Харків);
  • та дві – з окупованого Росією Криму: B.A.N.G. (Керч) і Ельвад Вагнер (Сімферополь).

Список команд-учасниць кастингу, повідомляється на сайті організаторів, буде доповнюватися.

Нагадаємо, російський телеканал СТС запускає шоу “Ліга сміху”.  Франшизу канал купив у шведського дистриб’ютора Eccho Rights, з яким “Студія Квартал 95” співпрацює з 2012 року.

Читайте також:
Зеленський отримав понад ₴4,5 млн роялті від “Кварталу 95”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна