Зеленський отримав понад ₴4,5 млн роялті від “Кварталу 95”

 

Президент Володимир Зеленський задекларував чотири мільйони 354 тисячі 832 гривні роялті від ТОВ “Квартал 95”.

Як передає “Новинарня“, про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій.

Зокрема, 30 грудня 2020 року Зеленський отримав дві виплати від ТОВ “Квартал 95” на один мільйон 48 тисяч грн і три млн 306 тисяч 832 грн.

У другій декларації йдеться про виплату президенту того ж дня 235 000 грн роялті від ТОВ “Кіностолиця”. Загалом Володимир Зеленський отримає чотири млн 589 тисяч 832 грн роялті.

Нагадаємо, минулого року Володимир Зеленський задекларував значно більшу суму роялті від своїх компаній – близько п’яти млн грн.

У травні 2019 року, в день вступу на посаду, президент Володимир Зеленський опублікував декларацію про доходи за 2018 рік, де вказав віллу в Італії за майже 89 мільйонів гривень та п’ять готельних номерів у Грузії.

Також Зеленський задекларував декілька квартир у Києві, квартиру дружини в Криму на майже 130 м² та низку нерухомості за кордоном.

Читайте також:
За рік президентства Зеленського державні посади отримали понад 30 “кварталівців”

“Антиукраїнський гумор Зеленського”: всі кпини в одній відеонарізці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна