Уряд призначив тимчасового керівника Держгеокадастру

 

Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні призначив виконуючим обов’язки голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Олексія Пінчука.

Про це в понеділок, 21 грудня, повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан повідомив у фейсбуці.

“Зранку відбулося позачергове засідання Кабміну (…) тимчасове виконання обов’язків голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру покладено на Пінчука Олексія Ігоровича (начальник Управління з питань євроінтеграції та міжнародного співробітництва Держгеокадастру)”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, за інформацією Мокана, Кабмін проголосував за звільнення Юлії Свириденко з посади першого заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства (за власним бажанням).

Також Кабмін ухвалив рішення про звільнення Сергія Шкарлета з посади заступника міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції (у зв’язку із обранням на посаду міністра МОН) та звільнення Романа Лещенка – з посади голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру (у зв’язку із обранням міністром АПК).

Урядовці також ухвалили рішення про звільнення Дениса Каплунова з посади першого заступника голови Державної екологічної інспекції.

Як писала “Новинарня“, 17 грудня Верховна Рада призначила Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти і науки та Романа Лещенка – на посаду міністра аграрної політики та продовольства. Водночас Рада не змогла призначити Юрія Вітренка на посаду першого віцепрем’єр-міністра – міністра енергетики.
Постанову про це призначення підтримали лише 186 народних депутатів з мінімально необхідних 226.

Читайте також:
Всі соціальні зобов’язання бюджету-2020 будуть виконані до кінця року, – Шмигаль

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна