Бригада швидкого реагування НГУ зняла фільм про загиблого Героя України Сергія Михальчука

 

У понеділок, 14 грудня, в гостомельській бригаді швидкого реагування Національної гвардії України побратими вшановують пам’ять Героя України, сержанта Сергія Михальчука.

Про це інформує пресслужба бригади швидкого реагування НГУ.

Розвідник із позивним “Міха” загинув 14 грудня  2019 року в бою на Світлодарській дузі, прикривши собою побратима від російської міни під час артобстрілу.

“Грудень 2019 року – це був такий період в житті України, коли на всіх рівнях про завершення війни говорили так, немовби воно вже настало. Тим часом бригада швидкого реагування НГУ взяла під контроль майже 15 кілометрів фронту на одному з найгарячіших відтинків – у районі Світлодарської дуги. Новолуганське, Доломітне, Травневе, Зайцеве – у ті дні назви цих населених пунктів зустрічалися у кожному зведенні з зони проведення ООС”, – йдеться в повідомленні.

Саме тут гостомельські гвардійці провоювали майже вісім місяців під щоденними обстрілами російсько-окупаційних військ.

“Кулеметник розвідувальної роти Міха працював на одній із найбільш небезпечних ділянок. У роковини його останнього бою побратими розповіли історію воїна”, – зазначила у пресслужбі бригади.

Сержант роти розвідки спецпризначення Сергій Михальчук був одним із наймолодших гвардійців, які виконували завдання на першій лінії в районі Світлодарської дуги.

Читайте також:
Президент надав загиблому нацгвардійцю Михальчуку звання Героя, а бригаді – його ім’я

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна