Представника Денісової на Донбасі Лисянського відсторонили після інциденту в ресторані

 

Уповноважена Верховно Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що її представника з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павла Лисянського відсторонили від посади після інциденту у Святогірську на Донеччині.

Про це Денисова написала в понеділок, 7 грудня, в фейсбуці.

“Наразі мною прийняте рішення про проведення службової перевірки щодо представника Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей, яка буде тривати до 21 грудня 2020 року включно з одночасним його відстороненням від посади на зазначений період”, – уточнила Денісова.

Лисянський особисто поінформував її про інцидент, який стався 5 грудня між ним і працівником готельного комплексу “Монарх”, розташованого у Святогірську.

Денісова повідомила, що за результатами службового розслідування будуть вжиті відповідні заходи реагування.

Інформацію про те, що Павло Лисянський побив охоронця, у фейсбуці оприлюднив власник закладу В’ячеслав Твердохліб.

За його словами, конфлікт стався через те, що клієнту ресторану повідомили, що заклад зачиняється о 22:00 через карантин, а Лисянський начебто не погодився.

За словами Твердохліба, охоронець перебуває на лікарняному.

Відео інциденту опублікував у своєму фейсбуці член наглядової ради Української асоціації ресторанів Максим Шульженко. Він запевняє, що чоловік на відео – саме Павло Лисянський.

Поліція відкрила кримінальне провадження після інциденту, інформує Слов’янський відділ поліції Донецької області.

“До поліції звернулися працівники розважального закладу з повідомленням, що у них в кафе відбувається бійка. Під час конфлікту постраждав охоронець. Для надання медичної допомоги 56-річного чоловіка доставили до травматологічного пункту. Інформацію внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) ККУ”, – йдеться у повідомленні.

Тож наразі триває перевірка, з’ясовуються всі обставини інциденту. Поліція встановлює учасників події.

Читайте також:
“Один зі значком депутата”: у Києві невідомі побили ветерана АТО Миколу Ворошнова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна