Зеленський відреагував на загибель військового під Авдіївкою

 

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття сім’ї та друзям старшого солдата В’ячеслава Мінкіна, який загинув від кулі ворожого снайпера в зоні проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомили в пресцентрі офісу президента в середу, 25 листопада в контексті пресрелізу про те, що Зеленський візьме участь у прощанні з гендиректором КБ “Південне” Олександром Дегтяревим у Дніпрі.

“Цей тиждень приніс дуже трагічні новини. Вчора через ускладнення, які спричинив COVID-19, пішов з життя генеральний директор КБ “Південне” Олександр Дегтярев. А надвечір прийшла звістка про те, що ворожий снайпер на Донбасі тяжко поранив нашого бійця – 31-річного В’ячеслава Мінкіна. На жаль, врятувати його не вдалося. Я щиро співчуваю родинам, які зазнали непоправних втрат”, – цитує Зеленського його пресслужба.

Як інформувала “Новинарня“, вдень 24 листопада 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців повідомила, що близько опівдня в передмісті Авдіївки унаслідок пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець Об’єднаних сил. Українському захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.
Об’єднані сили вогонь у відповідь не відкривали у зв’язку із заходами евакуації пораненого, додали в 72 омбр.

У вечірньому зведенні 24 листопада штаб ООС повідомив, що лікарям не вдалося врятувати військового – він помер від вогнепального поранення, отриманого внаслідок ворожого снайперського вогню.

Від снайперського обстрілу загинув старший солдат 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців В’ячеслав Мінкін.

Читайте також:
Головнокомандувач ЗСУ відреагував на порушення перемир’я в ООС та загибель військового під Авдіївкою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна