Від снайперського вогню під Авдіївкою загинув український військовий

 

Від вогнепального поранення, отриманого внаслідок ворожого снайперського вогню під Авдіївкою на Донеччині, загинув військовослужбовець Об’єднаних сил.

Про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру штабу ООС у вівторок, 24 листопада.

Зазначається, що для надання медичної допомоги важкопораненого українського захисника було доправлено до лікувального закладу, де за його життя боролися військові лікарі.

“На жаль, проведені невідкладні реанімаційні заходи не дали результатів. Врятувати життя воїна не вдалося”, – йдеться в зведенні.

Це – перша бойова втрата ЗСУ на фронті у листопаді 2020 року. 

Командування об’єднаних сил висловило щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Як інформувала “Новинарня“, вдень 24 листопада 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців повідомила, що близько опівдня в передмісті Авдіївки унаслідок пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець Об’єднаних сил. Українському захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

Об’єднані сили вогонь у відповідь не відкривали у зв’язку із заходами евакуації пораненого, додали в 72 омбр.

Читайте також:
Важка черепно-мозкова травма, поранення ока: Риженко розповів про стан пораненого під Авдіївкою військового

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна